گاهی اوقات بادام زمینی به دلیل محتوای چربی بالا، رپ بدی را دریافت می کند.
با این حال، انواع چربی های موجود در بادام زمینی در واقع انواعی برای سلامت قلب هستند.
به عنوان مثال، بادام زمینی حاوی 80٪ چربی غیر اشباع تا 20٪ چربی اشباع شده است، مشابه روغن زیتون.
نوع چربی غیراشباع عمدتاً چربیهای تک غیراشباع هستند که با کاهش خطر قلبی عروقی مرتبط هستند.
بادام زمینی مرغوب فروش بی نظیری را رقم زده است.
دریافت مقدار زیادی چربیهای تک غیراشباع در رژیم غذایی، فرآیند پاکسازی شریانها را تقویت میکند که جریان خون را به خوبی حفظ میکند و خطر حمله قلبی یا سکته را کاهش میدهد (Harvard Health Letter، 2009).
بادام زمینی حاوی برخی از آنتی اکسیدان های مشابه شراب قرمز است.
آنتی اکسیدان ها دسته ای از مولکول ها هستند که رادیکال های آزاد را خنثی می کنند، مولکول های ناپایداری که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند.
فعالیت بیش از حد رادیکال های آزاد به عنوان مکانیزم احتمالی برای تشکیل سلول های سرطانی پیشنهاد شده است، به این معنی که دریافت مقدار زیادی آنتی اکسیدان ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
شراب قرمز به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی خود به خوبی شناخته شده است و منبع عالی از آنتی اکسیدان قوی رسوراترول است.
با این حال، بادام زمینی یکی دیگر از منابع قوی اما کمتر شناخته شده این ماده مغذی است.
در مطالعات حیوانی، رسوراترول با افزایش جریان خون مغز، که خطر سکته مغزی را کاهش می دهد، مرتبط بوده است.
خوردن منظم بادام زمینی یا کره بادام زمینی می تواند مصرف رزوراترول شما را افزایش دهد و به طور بالقوه از قدرت آنتی اکسیدانی مفید آن استفاده کند.
خوردن بادام زمینی ممکن است از شما در برابر سنگ کیسه صفرا محافظت کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.