فواید و مضرات بادام زمینی در دیابت بادام زمینی عراقی نقش مهمی دارد.
شاخص گلیسمی بادام زمینی 13 است، زیرا آجیل باعث آزادسازی سریع هورمون انسولین نمی شود.
مصرف متوسط بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. این پزشک تصریح کرد: علاوه بر این به عادی سازی سطح قند خون کمک می کند، بنابراین توصیه می شود آن را در رژیم غذایی بیماران دیابتی نوع 2 وارد کنید.
ضمناً به دلیل ارزش انرژی بالا، محصول باید در حد اعتدال مصرف شود.
بادام زمینی در پزشکی
بادام زمینی سرشار از چربی (74 درصد) و تقریباً 20 درصد پروتئین است.
این باعث می شود بادام زمینی یک غذای بسیار مغذی باشد. اما کربوهیدرات های بسیار کمی در آن وجود دارد (حدود 6٪) و کلسترول نیز در آن کاملاً وجود ندارد.
این محصول همچنین سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است:
چربی های تک غیر اشباع – 19.3 گرم
چربی های اشباع نشده – 15.2 گرم
امگا 6 (اسیدهای چرب) – 15 گرم
ویتامین B1 (تیامین) – 0.74 میلی گرم
ویتامین B2 (ریبوفلاوین) – 0.11 میلی گرم
ویتامین B4 (کولین) – 52.5 میلی گرم
ویتامین B5 (اسید پانتوتنیک) 1.77 میلی گرم
ویتامین B6 (پیریدوکسین) – 0.35 میلی گرم
ویتامین B9 (اسید فولیک) – 240 میکروگرم
ویتامین C (اسید اسکوربیک) – 5.3 میلی گرم
ویتامین E (آلفا توکوفرول) 10.1 میلی گرم
ویتامین H (بیوتین) – 17.5 میکروگرم
ویتامین K (فیلوکینون) – 2.5 میکروگرم
ویتامین PP (نیکوتینیک اسید) – 18.9 میلی گرم
پتاسیم – 658 میلی گرم
کلسیم – 76 میلی گرم
منیزیم – 182 میلی گرم
منگنز – 1.93 میلی گرم
مس – 1144 میکروگرم
فسفر – 350 میلی گرم
سلنیوم – 7.2 میکروگرم
آهن – 5 میلی گرم
روی – 3.27 میلی گرم
بادام زمینی به دلیل محتوای بالای مواد مغذی در ترکیب آن، تأثیر مفیدی بر بدن انسان دارد این آجیل اغلب برای افراد مبتلا به دیابت در حد اعتدال توصیه می شود و حتی کره بادام زمینی نیز توصیه می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.