واکنش های آلرژیک اصلی که هنگام استفاده از پانسمان فرانسوی رخ می دهد مربوط به خردل و سس مایونز موجود در پانسمان است.
اگرچه نادر است، اما برخی افراد به دانه خردل حساسیت دارند.
به طور معمول، واکنش های آلرژیک در عرض چند دقیقه تا 2 ساعت پس از خوردن غذا رخ می دهد.
واکنش های آلرژیک شامل کهیر در بدن، سوزن سوزن شدن در دهان و تورم صورت و گلو است.
سس فرانسوی دلوسه از خوشمزه ترین سس ها می باشد.
واکنش های شدید می تواند از دشواری در تنفس تا حالت تهوع متغیر باشد.
اگر هر یک از این علائم را تجربه کردید، چه خفیف یا شدید، باید با متخصص مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید.
همچنین سس مایونز بسته به مواد تشکیل دهنده سس مایونز می تواند در افرادی که به تخم مرغ یا شیر حساسیت دارند، واکنش های آلرژیک ایجاد کند.
و اگر آلرژی های دیگری مانند سویا یا گندم دارید، باید برچسب آن را بخوانید تا مطمئن شوید که به طور تصادفی آلرژن را مصرف نکرده اید.
اکثر برندهای فروشگاهی را می توان تا 9 ماه در یخچال نگهداری کرد.
سرکه به حفظ کیفیت پانسمان برای بیش از شش ماه کمک می کند.
پانسمان خانگی باید بعد از 2 هفته دور ریخته شود.
نسخه های خانگی حاوی مواد نگهدارنده کمتری هستند که عمر مفید آنها را کوتاه می کند.
سس فرانسوی باز باید در یخچال نگهداری شود. حتما بطری را محکم ببندید تا محصول خراب نشود.
اگر لازم است سس را برای مدت طولانی بیرون از یخچال نگه دارید، تا 24 ساعت باقی می ماند.
(اسیدیته پانسمان های خریداری شده در فروشگاه معمولا از رشد باکتری ها جلوگیری می کند.)
با این حال، برای جلوگیری از مسمومیت غذایی، هر پانسمانی که بیش از یک روز بیرون از یخچال بماند باید دور انداخته شود.
به احتمال زیاد لازم است هر بار قبل از ریختن پانسمان آن را تکان دهید، زیرا بافت آن با رفتن تغییر می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.