طرز تهیه چای سبز
چای سبز برداشت میشود و بلافاصله بخارپز میشود یا در تابه پخته میشود تا فرآیند اکسیداسیون متوقف شود.
چای تی بگ شهرزاد طعم بی نظیری برخوردار است.
توقف اکسیداسیون بلافاصله پس از برداشت، چیزی است که به برگ های چای سبز رنگ سبز روشن و طعم گیاهی و سبک آنها می دهد.
سپس برگ های چای را رول یا فشرده می کنند تا به شکل نهایی خود درآیند و خشک شوند.
چای سبز از کجا می آید
چای سبز عمدتاً در چین و ژاپن تولید می شود.
چای سبز ژاپنی بلافاصله پس از برداشت به منظور جلوگیری از اکسیداسیون بخارپز می شود.
آنها تمایل دارند کمی خوش طعم و کیفیت اقیانوسی داشته باشند و سبز زمردی روشن تولید می کنند.
گاهی اوقات چای ژاپنی چندین هفته قبل از برداشت نیز در سایه قرار می گیرد که باعث افزایش سطح کلروفیل، کافئین و ال تیانین آنها می شود.
چای سبز محبوب ژاپنی عبارتند از Sencha , Kukicha , و Gyokuro .
چای سبز چینی معمولاً پس از برداشت در تابه پخته می شود تا فرآیند اکسیداسیون متوقف شود.
این چایها نسبت به چایهای سبز ژاپنی ملایمتر هستند و رنگ طلایی ملایمی با بدنی سبک و طعمی ملایم دارند.
چای سبز محبوب چینی عبارتند از Dragon Well ، Gunpowder و Chun Mee .
چای سیاه، چای سبز، چای سفید، چای اولانگ، چای پوئر و چای بنفش همگی از گیاه چای کاملیا سیننسیس تهیه میشوند.
هر یک از این چای ها ویژگی های منحصر به فرد خود را از طریق روش های مختلف برداشت و فرآوری ایجاد می کنند.
برخی از چای ها بخار پز می شوند، برخی دیگر در تابه پخته می شوند.
برخی مجاز به اکسید شدن هستند و برخی نه.
برخی از برگهای چای با دست به شکل توپهای فشرده در میآیند، در حالی که برگهای چای دیگر تقریباً خرد میشوند یا به شکل طبیعی خود در هوا خشک میشوند.
برخی از چای ها در هفته های اول فصل بهار و برخی دیگر در تابستان و پاییز برداشت می شوند.
عوامل مختلفی بر ظاهر و طعم چای تأثیر میگذارند و روشهای خاصی برای پردازش چای طی صدها سال توسعه یافته است.
امروزه شش دسته اصلی چای وجود دارد که هر کدام دارای مشخصات و روش های فرآوری متفاوتی هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.