کنجد فهرستی از مواد معدنی، ویتامین ها و مواد مغذی است.
هر کنجد پودر شده حاوی روی و سدیم، فسفر و منگنز، سلنیوم و کلسیم، مس و پتاسیم، منیزیم و آهن است.
ویتامین های A، B و E، فیتواسترول ها و سزامین با خواص آنتی اکسیدانی و لسیتین.
استفاده کم اما منظم از دانه های کنجد به جای سبزیجات یا زیتون می تواند عناصر کمیاب لازم را برای بدن ما فراهم کند و همچنین سلامت ما را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.
کنجد نه تنها در آشپزی برای غذا خوردن، بلکه برای اهداف آرایشی و دارویی نیز استفاده می شود.
خواص مفید کنجد
با آشنایی گذرا با ترکیب و خواص مفید، دانه کنجد را می توان با یک نوشداروی واقعی اشتباه گرفت.
ترکیب خون را پاکسازی و غنی می کند. کار دستگاه گوارش و عصبی را عادی می کند.
سرعت سوخت و ساز بدن، تقویت ناخن و مو هیچ بیماری وجود ندارد که طب سنتی درمان آن را با دانه کنجد یا استفاده از دانه برای اهداف پیشگیرانه توصیه نکند:
روغن کنجد به درمان استوماتیت کمک می کند.
از آرتریت روماتوئید، دانه های کنجد به دلیل محتوای مس به تسکین تورم و درد مفاصل کمک می کند.
روغن به سرماخوردگی و سرفه کمک می کند.
برای سلامت زنان فیتواستروژن ها در اینجا کمک می کنند و مقدار هورمون های زنانه را دوباره پر می کنند.
در دوران بارداری، اما نه در سه ماهه اول، به دلیل محتوای اسید فولیک به رشد طبیعی جنین کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.