در واقع، در مطالعات متعددی که در سرتاسر جهان انجام شده است، مصرف چهار یا پنج فنجان هشت اونس قهوه (یا حدود 400 میلی گرم کافئین) در روز با کاهش میزان مرگ و میر مرتبط است.
قهوه استارباکس در ایران از پرطرفدارترین قهوه ها می باشد.
در مطالعهای روی بیش از 200000 شرکتکننده که تا 30 سال پیگیری شد، کسانی که سه تا پنج فنجان قهوه در روز، با یا بدون کافئین مینوشیدند، 15 درصد کمتر از افرادی که از قهوه اجتناب میکردند، به هر علتی زودتر فوت کردند.
شاید چشمگیرترین کاهش 50 درصدی خطر خودکشی در بین مردان و زنانی بود که قهوه مصرف می کردند، شاید با افزایش تولید مواد شیمیایی مغزی که اثرات ضد افسردگی دارند.
همانطور که گزارشی که تابستان گذشته توسط یک تیم تحقیقاتی در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد منتشر شد، نتیجه گرفت، اگرچه شواهد فعلی ممکن است توصیه قهوه یا کافئین را برای پیشگیری از بیماری ها تضمین نکند، برای اکثر مردم نوشیدن قهوه در حد اعتدال «می تواند بخشی از یک سبک زندگی سالم باشد».
همیشه اینطور نبود.
من چندین دهه هشدارهای پراکنده ای را تجربه کرده ام که قهوه می تواند یک خطر برای سلامتی باشد.
در طول سالها، قهوه عامل بیماریهایی مانند بیماری قلبی، سکته، دیابت نوع 2، سرطان پانکراس، اختلال اضطراب، کمبود مواد مغذی، بیماری رفلاکس معده، میگرن، بیخوابی و مرگ زودرس در نظر گرفته شده است.
در سال 1991، سازمان بهداشت جهانی قهوه را به عنوان یک سرطانزای احتمالی فهرست کرد.
در برخی از مطالعاتی که اکنون بی اعتبار شده اند، سیگار کشیدن و ننوشیدن قهوه (این دو اغلب دست به دست هم داده اند) مسئول خطر ادعا شده است.
با تشکر از خواندن تایمز.
مشترک شدن در تایمز
دکتر والتر سی.
ویلت، استاد تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشگاه هاروارد می گوید: «این ترس های دوره ای دیدگاه بسیار تحریف شده ای به مردم داده است.
دانشکده بهداشت عمومی چان.
به طور کلی، علیرغم نگرانیهای مختلفی که در طول سالها به وجود آمده است، قهوه بهطور قابلتوجهی بیخطر است و دارای تعدادی از مزایای بالقوه مهم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.