قهوه عربیکا کلمبیا تاثیر بالایی در حفظ آب بدن دارد

در آمریکای شمالی، پرمصرف ترین نوع قهوه قهوه دم کرده معمولی یا سنتی است.

با این حال، عادات مصرف کننده به سرعت در حال تغییر است و علاقه مندان بیشتر و بیشتری در حال کشف انواع جدیدی از قهوه به اصطلاح “تخصصی” هستند.

قهوه عربیکا کلمبیا از بالاترین کیفیت برخوردار است.

در اینجا چند نمونه آورده شده است:

اسپرسو: قهوه با استفاده از فرآیند نفوذ و تحت فشار بسیار بالا از آسیاب ریز بسیار برشته تهیه می شود.

تشکیل یک کرم مات و فندقی رنگ که به دیواره های فنجان می چسبد، مشخصه یک اسپرسو موفق است.

قهوه
کاپوچینو: قهوه از یک سوم اسپرسو، یک سوم شیر گرم شده و یک سوم کف شیر تشکیل شده است که گاهی با کاکائو یا دارچین پاشیده می شود.

Café au lait: قهوه ای که مقدار مساوی شیر داغ و کمی کف شیر به آن اضافه می شود.

معمولاً در یک فنجان بزرگ یا در یک کاسه سرو می شود و از یک اسپرسو بلند یا دوتایی تهیه می شود، گاهی اوقات با یک قهوه فیلتر قوی.
کافه لاته: کافه لاته نوع ایتالیایی قهوه با شیر است.

درست می شود مانند لاته، اما با استفاده از ¼ اسپرسو و ¾ شیر داغ.

عنصر اصلی کافه لاته همیشه یک اسپرسو است.
اسپرسو ماکیاتو: اسپرسویی است که روی آن کمی کف شیر وجود دارد.
لاته ماکیاتو.

قهوه ای که با ریختن شیر داغ و سپس کف شیر در یک لیوان بلند، باریک و شفاف تهیه می شود.

اسپرسو سپس به آرامی ریخته می شود تا بین شیر و کف قرار گیرد.

مواد نباید مخلوط شوند.

این قهوه را می توان به صورت پاشیده شده با کاکائو، دارچین یا سایر ادویه ها سرو کرد.

قهوه موکا: نوشیدنی تهیه شده از مخلوط اسپرسو، پودر کاکائو یا شربت شکلات و شیر کف دار داغ.

برای سرو، خامه فرم گرفته و تکه های شکلاتی را روی آن قرار دهید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.