در آمریکای شمالی، پرمصرف ترین نوع قهوه قهوه دم کرده معمولی یا سنتی است.
با این حال، عادات مصرف کننده به سرعت در حال تغییر است و علاقه مندان بیشتر و بیشتری در حال کشف انواع جدیدی از قهوه به اصطلاح “تخصصی” هستند.
قهوه عربیکا کلمبیا از بالاترین کیفیت برخوردار است.
در اینجا چند نمونه آورده شده است:
اسپرسو: قهوه با استفاده از فرآیند نفوذ و تحت فشار بسیار بالا از آسیاب ریز بسیار برشته تهیه می شود.
تشکیل یک کرم مات و فندقی رنگ که به دیواره های فنجان می چسبد، مشخصه یک اسپرسو موفق است.
کاپوچینو: قهوه از یک سوم اسپرسو، یک سوم شیر گرم شده و یک سوم کف شیر تشکیل شده است که گاهی با کاکائو یا دارچین پاشیده می شود.
Café au lait: قهوه ای که مقدار مساوی شیر داغ و کمی کف شیر به آن اضافه می شود.
معمولاً در یک فنجان بزرگ یا در یک کاسه سرو می شود و از یک اسپرسو بلند یا دوتایی تهیه می شود، گاهی اوقات با یک قهوه فیلتر قوی.
کافه لاته: کافه لاته نوع ایتالیایی قهوه با شیر است.
درست می شود مانند لاته، اما با استفاده از ¼ اسپرسو و ¾ شیر داغ.
عنصر اصلی کافه لاته همیشه یک اسپرسو است.
اسپرسو ماکیاتو: اسپرسویی است که روی آن کمی کف شیر وجود دارد.
لاته ماکیاتو.
قهوه ای که با ریختن شیر داغ و سپس کف شیر در یک لیوان بلند، باریک و شفاف تهیه می شود.
اسپرسو سپس به آرامی ریخته می شود تا بین شیر و کف قرار گیرد.
مواد نباید مخلوط شوند.
این قهوه را می توان به صورت پاشیده شده با کاکائو، دارچین یا سایر ادویه ها سرو کرد.
قهوه موکا: نوشیدنی تهیه شده از مخلوط اسپرسو، پودر کاکائو یا شربت شکلات و شیر کف دار داغ.
برای سرو، خامه فرم گرفته و تکه های شکلاتی را روی آن قرار دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.