لوبیا دارای فواید بسیاری برای سلامتی و زیست محیطی است.
به عنوان مثال، به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و پانکراس، تنظیم شاخص گلیسمی، کاهش کلسترول و اثرات کاهش وزن کمک می کند.
لوبیا قرمز در بازار بسیار مقرون به صرفه می باشد.
علاوه بر این، جایگزینی گوشت با لوبیا می تواند به کاهش ردپای کربن و کمک به محیط زیست در دراز مدت کمک کند.
کلسترول را کاهش می دهد
محتوای بالای کربوهیدرات های پیچیده و فیبر غذایی موجود در لوبیا، سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.
وجود فیبر خوراکی محلول، ماده ای ژل مانند در معده ایجاد می کند که کلسترول را احاطه کرده و از بازجذب آن در بدن جلوگیری می کند.
برای بیماران دیابتی مفید است
راجما به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین که میزان قند بدن را متعادل نگه می دارد، گزینه ای سالم برای بیماران دیابتی است. همچنین خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.
در مورد غذاهای شگفت انگیز برای دیابت بیشتر بدانید .
حافظه را بهبود می بخشد
لوبیا سرشار از ویتامین B1 است که به عملکردهای شناختی سالم کمک زیادی می کند.
سطوح کافی ویتامین B1 به سنتز استیل کولین (یک انتقال دهنده عصبی مهم) کمک می کند که عملکرد صحیح مغز را تضمین می کند و تمرکز و حافظه را تقویت می کند.
همچنین برای کند کردن پیشرفت آلزایمر و زوال عقل مفید است.
انرژی را افزایش می دهد
منگنز موجود در لوبیا در انجام متابولیسم بسیار مهم است که اساساً مواد مغذی را برای تولید انرژی برای بدن تجزیه می کند.
خواص آنتی اکسیدانی
منگنز موجود در لوبیا همچنین به دفاع آنتی اکسیدانی بدن کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که رادیکال های آزاد مضر در بدن به درستی و کارآمد از بین می روند .
از این رو لوبیا در دسته غذاهای غنی از آنتی اکسیدان قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.