وطن برنج قلمرو ویتنام و تایلند مدرن است.
در آنجا بود که اولین مرکز کشت برنج فجر سرد 9 هزار سال پیش ظاهر شد و از آنجا برنج در سراسر جهان پخش شد: ابتدا به هند، چین، مالزی و اندونزی، بعداً به ژاپن، مدیترانه، آمریکا و در نهایت به روسیه.
در یونان باستان، برنج منحصرا به عنوان مقوی برای افراد مسن و بیماران استفاده می شد.
در قلمرو اروپای مدرن، برنج از دیرباز لوکس بوده است.
زیرا از آسیا آورده شده است. در قرن سیزدهم، گسترش برنج در اروپا توسط طاعون کمک کرد: پس از همه گیری، مزارع ایتالیا، اسپانیا و سیسیل با برنج به جای گندم کاشته شدند که نیازی به مراقبت پیچیده نداشت و برداشت زیادی داشت.
با کشف آمریکا، استعمارگران برنج را به آنجا آوردند و به محصولات غلات محلی اهمیت ندادند. به تدریج برنج جایگزین محصولات سنتی هندی ها شد.
در روسیه، برنج اخیرا ظاهر شد 2-3 قرن پیش.
سپس به آن دانه ساراسن یا ارزن سوروچینسکی می گفتند، زیرا برنج در ترکیه خریداری می شد. از اواسط قرن بیستم، شمالی ترین نوع برنج، کوبان، در روسیه کشت می شود.
امروزه برنج رایج ترین غلات و محبوب ترین غذا در جهان است.
در طول هزاره های کشت، صدها گونه و گونه برنج پدید آمده است.
اعتقاد بر این است که در آسیا، هر مزرعه به دلیل تفاوت در آب و هوا و خاک، انواع برنج خود را تولید می کند.
برنج سه نوع دارد: دانه بلند (ایندیکا)، دانه متوسط، دانه گرد. هر نوع شامل انواع مختلفی است.
غذاهای شل از انواع دانه بلند برنج، غذاهای با بافت نرم از انواع دانه متوسط، غلات چسبناک، سوشی و دسرها از انواع دانه گرد تهیه می شوند.
معروف ترین انواع برنج عبارتند از: باسماتی، یاسمن، آربوریو، دوزیرا. برنج وحشی در واقع برنج نیست، بلکه خویشاوند آمریکایی نزدیک آن است. دانه های تیره و بلند برنج وحشی بسیار سفت است و پختن آن زمان زیادی می برد.
برنج علاوه بر انواع، بر اساس روش های فرآوری نیز طبقه بندی می شود. با حداقل پردازش که پوسته دانه را حفظ می کند، برنج قهوه ای به دست می آید، پس از صیقل دادن برنج سفید می شود و بخار پز کردن آن را زرد، شفاف می کند و به شما امکان می دهد ویتامین ها و مواد معدنی را در دانه ها نگه دارید.
سریعترین روش پخت برنج سفید صیقلی است 10-15 دقیقه.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.